Privacy verklaring

Omdat alles tegenwoordig om data draait, hebben we een
privacyverklaring nodig. Het is een belangrijk juridisch document om
jouw gegevens te beschermen. In dit stuk is het beleid van
CoachCadeau vast gelegd.
Wij maken je graag duidelijk hoe wij met jouw gegevens omgaan,
onze afspraken hierover staan in deze privacyverklaring. Natuurlijk
zullen we, als we al iets willen vastleggen, ook ons doel aan jou
kenbaar maken.

Persoonsgegevens die worden verwerkt
CoachCadeau kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u
gebruik maakt van de diensten van CoachCadeau, en/of omdat u
deze zelf bij het sturen van een mail via de website aan
CoachCadeau verstrekt. CoachCadeau kan de volgende
persoonsgegevens verwerken:
– Uw voor- en achternaam
– Uw adresgegevens of die van het bedrijf waar u werkt
– Uw telefoonnummer
– Uw e-mailadres
– Uw IP-adres

Waarom heeft CoachCadeau gegevens nodig?
CoachCadeau verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch
contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om
u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u
telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden. Daarnaast kan
CoachCadeau uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het
uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht,
doorgaans bestaande uit de afgesproken sociaal
psychologische/provocatieve coaching dienstverlening of voor het
versturen van een CoachCadeaubon.

Hoe lang CoachCadeau gegevens bewaart?
CoachCadeau bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt
nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden
verzameld. Uw gegevens worden niet bewaard indien er geen
overeenkomst met u tot stand komt. Als we gegevens met
toestemming hebben verkregen, mag op het moment dat u dat wilt,
de toestemming ook weer ingetrokken worden.

Delen met anderen
CoachCadeau verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden
indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of
om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Anders zien wij geen
noodzaak tot het delen van uw gegevens.

In kaart brengen website bezoek
Op de website van CoachCadeau worden automatisch algemene
bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw
computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser
meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van
bezoek- en klikgedrag op de website. CoachCadeau gebruikt deze
informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze
gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden zeker
niet aan derden verstrekt.

Google analytics
CoachCadeau maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden
hoe gebruikers de websitegebruiken en bijvoorbeeld hoe effectief de
Adwords-advertenties. CoachCadeau bij Google
zoekresultaatpagina’s zijn.
De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van
uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google
opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het
privacybeleid van Google voor meer informatie.
U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.
Google gebruikt deze informatie
om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt,
om rapporten
 over de Website aan CoachCadeau te kunnen verstrekken
en
om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.
Google kan deze informatie aan derden
verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht,
of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken.
CoachCadeau heeft hier geen invloed op. CoachCadeau heeft
Google geen toestemming gegeven om via CoachCadeau verkregen
Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren
of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of
verwijdering sturen naar info@coachcadeau.com. CoachCadeau zal
zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.
Je hebt ook het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit
Persoonsgegevens.

Dank voor het doorlezen van de Privacyafspraken. Zoals u leest wij
gaan zorgvuldig met uw gegevens om, wij geloven in zelfregie dus
ook de regie over uw eigen informatie.


Met vriendelijke groet,
Gerrit-Jan Achterhuis
CoachCadeau