CoachCadeau

CoachCadeau

FAQ

Staat uw vraag er bij?

Heeft u een andere vraag of is het antwoord niet toereikend? Klik dan hier om uw vraag direct aan CoachCadeau te stellen. Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden

Hoe kan ik een afspraak maken bij de coach van mijn keuze?

U kunt voor een afspraak contact opnemen met de coach van uw keuze. Dit kan via telefoon of e-mail. Als u van te voren aan geeft dat u in het bezit bent van de CoachCadeaubon, dan kunt u met de bon betalen voor de afgesproken sessie.

Wat is het voordeel van het geven van een CoachCadeaubon?

U kunt een ander een CoachCadeau geven;
De eerste sessie is met de CoachCadeaubon over het algemeen voordeliger;
Met de CoachCadeaubon kunt u een provocatieve coaching sessie proberen;
U zit niet aan een heel coaching traject vast, één sessie kan al heel verhelderend werken.

Wat kost de CoachCadeaubon?

De kosten voor de CoachCadeaubon zijn € 90,-  inclusief BTW.

Is een uur voldoende?

Door op een respectvolle manier uit te dagen en samen te lachen, kan het probleem of de frustratie in korte tijd vanuit verschillende invalshoeken bekeken worden. Dit geeft vaak al veel inzicht en soms komt de oplossing dan zomaar aanwaaien. Er kan na de sessie ook een vertraagd effect optreden. Weken later valt op eens het muntje en is de hindernis of het probleem te overzien. Ook het omgekeerde kan waar zijn: u heeft een uur genoten van de belevenis en het werpt helaas nog geen vruchten af.

Hoe vind ik een coach?

Onder Coaches, kunt u zoeken naar een coach bij u in de buurt.

Waar kan ik de CoachCadeaubon besteden?

De CoachCadeaubon kan alleen besteed worden bij de aangesloten coaches van CoachCadeau. Nog geen coach bij u in de buurt? Mail ons en wie weet vinden wij er een voor u!

Wat als ik niet tevreden ben?

Klachten en opmerkingen vernemen wij graag. Het kan zijn dat de sessie veel bij u oproept. Ook bijvoorbeeld boosheid richting uzelf of de coach. Bespreek deze emoties allereerst met de betreffende coach. Komt u er samen niet uit dan kunt u altijd contact opnemen met CoachCadeau. Het geld voor de uitgegeven CoachCadeaubon krijgt u niet retour. Het gesprek, de sessie is namelijk gevoerd. Misschien kunnen we in overleg een andere oplossing vinden.

Is de CoachCadeaubon persoonsgebonden?

Nee, de bon mag door iedereen ingeleverd worden. U kunt uw cadeau dus ook weer aan een ander geven, als u er zelf geen behoefte aan hebt.

Hoelang is de CoachCadeaubon geldig?

De CoachCadeaubon is onbeperkt geldig. Dus u kunt wachten tot de problemen echt groot genoeg zijn.

Kan ik de CoachCadeaubonnen inwisselen voor contact geld?

Nee, de CoachCadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor contant geld.

Kan ik ook gewoon bellen?

Dat kan. De gegevens die wij van u nodig hebben zijn dezelfde als die op de site gevraagd worden bij Bestellen. Na betaling ontvangt u de CoachCadeaubonnen binnen 7 werkdagen per post.

Wat is de levertijd van de CoachCadeaubon?

Na betaling ontvangt u op het aangegeven afleveradres de CoachCadeaubon(nen) binnen 7 werkdagen per post.

Kan ik meerdere CoachCadeaubonnen besteden?

Natuurlijk mag dat. Houd er rekening mee dat u iedere keer bij een andere coach de eerste sessie moet afspreken. Bij een tweede vervolg sessie geldt namelijk het tarief van de betreffende coach en kunt u geen CoachCadeaubon als betaalmiddel gebruiken.

Word ik een uur lang in de maling genomen?

Nee, de coach staat altijd achter u wat u ook zegt, denkt of doet. Het respectvolle contact is het belangrijkste bij alles wat de coach zegt of doet. Natuurlijk wordt u wel stevig aan de tand gevoeld op een humoristische en uitdagende manier.

Wat is provocatief coachen?

Jeffrey Wijnberg, psychotherapeut en provocatief therapeut, zegt over provocatief coachen:
"Elke sessie is verrassend, lachwekkend, uitdagend, chaotisch en krankzinnig gezond. Geen gezapig gehum, geen tijd voor uitgebreide trieste verhalen, geen ingewikkelde vragen over het verleden, maar sprankelend contact over actuele problemen die ertoe doen. De uitdagende coach is gewend om de advocaat van de duivel te spelen; hij kan slechte, negatieve, destructieve gedachten en gevoelens van u zo overdrijven dat u gedwongen wordt om naar het positieve te kijken. Deze vorm van coaching is niet voor watjes. U wordt stevig aan de tand gevoeld, niet om u te schofferen, kleineren of te krenken, maar eerder om u te laten voelen dat u de kracht hebt om het leven aan te kunnen. U wordt als cliënt wel degelijk serieus genomen, ook al voelt dit soms niet zo. De humor relativeert en werkt bevrijdend. Door de lach van de coach leert u het leven, anderen en uzelf ook toe te lachen."

Werkt het echt?

Ja, als u wordt uitgedaagd praat u sneller over wezenlijke problemen. Bovendien blijkt lachen om jezelf een ontspannend en helend effect te hebben. De provocatieve stijl helpt u te komen tot: zelfwaardering, realisme, assertiviteit, het maken van nieuwe keuzes, zelfexpressie. Zelfs in gesprekken van 20 á 30 minuten kunnen mensen soms al zichtbaar veranderen en loskomen van knellende patronen.

Krijg ik nu een kennismakingsgesprek cadeau?

Nee, de CoachCadeaubon geldt voor de eerste sessie.
Dit betekent dat de coach meteen begint met provocatief coachen. Natuurlijk wil de coach wat van u weten, maar een uitgebreide kennismaking is met provocatief coachen niet nodig.

Zal de coach alleen maar provoceren?

Nee, de uitdagende stijl van coachen is een van de manieren waarop de coach kan coachen. De coach zal, wanneer de situatie daarom vraagt, ook meedenken, adviezen geven en juist ondersteunen. Bijvoorbeeld trauma's die neemt coach altijd serieus. Misschien daagt de coach wel de manier uit waarop er met het trauma wordt omgegaan.

Staat uw vraag er niet bij?

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
We zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Initiatiefnemer Gerrit-Jan Achterhuis is een gecertificeerd en gediplomeerd provocatief coach met meer dan 30 jaar ervaring als trainer en coach in zowel het bedrijfsleven als ook in de gezondheidszorg. Gerrit-Jan is opgenomen in het Nederlands register provocatief coaches bij het Instituut voor Eclectische Psychologie te Nijmegen.

KvK Overijssel: 80631274
BTW nummer: NL003467937B39
Bank: NL55INGB0650499557

Contact:
Postadres:
Stockholmstraat 45
7559 JP Hengelo
Mobiel: 06 574 250 74
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© CoachCadeau / Webdesign: BCWebdesign / Monique Webdesign 2022