Coaches

Provincie Groningen

Radebinnensingel 15
9711 EL Groningen

Telefoon: 050 311 39 00   
Email: j.wijnberg@home.nl
Email: info@psycholoogwijnberg.nl

Drs. Jeffrey Robert Wijnberg is samen met Jaap Hollander verantwoordelijk voor het onderwijs in en de ontwikkeling van de provocatieve psychotherapie. De provocatieve stijl van helpen/coachen/therapie is zijn passie en specialiteit. Hij wordt graag uitgenodigd voor coachings, workshops, seminars en lezingen.

Provincie Overijssel

Telefoon: 06 574 25 074
Email:  info@intenscoaching.nl
Website: www.intenscoaching.nl
Website: www.CoachCadeau.com

Als eigenaar van CoachCadeau weet ik vanzelfsprekend hoe krachtig een provocatieve coachsessie kan zijn en welke fantastische resultaten er mee bereikt worden bij jou als coachee/cliënt. Een sessie is vaak avontuurlijk, spannend, uitdagend en toch heel dichtbij. Het gaat direct over jou en jouw problemen of uitdagingen en als we daar samen induiken dan kunnen er magische dingen gebeuren.

Ik daag jou uit om mij uit te dagen zodat we samen jouw shit aan kunnen pakken.

Jouw Richting
Schoolstraat 44
7606 EP Almelo

Telefoon: 06 526 22 862
Email:info@jouwrichting.com
Website: www.jouwrichting.com

De provocatieve stijl van hulpverlenen is wezenlijk anders dan dat we gewend zijn van hulpverlening. De provocatieve stijl is speels en avontuurlijk. Het zet je aan het denken, brengt je aan het lachen en daagt je uit om jezelf te accepteren zoals je bent of te veranderen tot wie je wilt worden.
De werkwijze van Jouw Richting beoogt ten alle tijden de volgende resultaten:

  • Inzicht en bewustwording
  • Het vergroten van het zelfwerkzame en zelfredzame vermogen
  • Vergroten realiteitszin
  • Vergroten zelfvertrouwen
  • Vergroten zelfrelativering
  • Vergroten van eigen regie
Provincie Gelderland

Waalbandijk 28 
4064 CB Varik

Mobiel: 06-54 98 3300
Email: spoenk@spoenk.nu   
Website: www.Spoenk.nu

In mijn leven en werk ben ik altijd gefascineerd door wat mensen drijft. Wat is de motivatie achter keuzen die we maken? Waarom kunnen keuzen die we in het verleden maakten, nieuwe keuzen blokkeren en vooral: hoe doorbreek je die patronen? Mijn coachopleiding volgde ik aan de School voor Coaching en het Instituut voor Eclectische Psychologie (provocatieve therapie). Na gewerkt te hebben als manager, communicatieadviseur, projectmanager en loopbaancoach richtte ik in 2007 coach- en trainingsbureau Spoenk op. De naam Spoenk komt van Pippi Langkous. Heldin uit mijn jeugd met een geheel eigen kijk op de wereld.

Doetinchemseweg 32
7007 CC Doetinchem

Mobiel: 06 535 434 62
Email:  ingeborgvanderoord@gmail.com
Website: www.warkhouse.nl

Als provocatief coach verbonden aan coachcadeau kan ik je vertellen: het werkt verrassend goed! Een uur lang humor, uitdaging en aandacht voor jou en jouw probleem? Deze mix geeft je geheel nieuwe kijk! Negeren is geen optie, de keuze voor acceptatie of loslaten komt je wel tegemoet! Bel voor meer informatie of een sessie, ik help je als provocatief teamcoach en sociaal psycholoog graag jezelf te reorganiseren in verbinding met anderen tot nog meer jou. Lieve groet Ingeborg

Oude Rijksstraatweg 12
7391 MD Twello

Mobiel: 06 551 023 84
Email: info@appelboom.eu 
Website: www.appelboom.eu

Ik heb er de energie niet voor…. Ik moet wat veranderen, maar ik weet niet hoe… Als je jezelf dit af en toe hoort zeggen, en je wilt wel graag veranderen, dan wordt het tijd voor een paar gesprekken met mij.
Een gesprek met mij is als een verrassingsreis. Je hebt je koffer gepakt en verder is alles nog onbekend. Het kan zijn dat je rustig gaat vliegen, maar er kan ook veel turbulentie zijn. Het is mogelijk dat de reis een enkele voetreis is of dat je uren in de auto over zand en grindwegen gaat rijden. Een ding is zeker, je eindbestemming is wat je wilt en waar je naar op zoek bent, en de reis… ach die heeft heel veel pauzes met humor en warmte.
Energie is een kracht maar ook gedrag, veranderen is spannend en daar heb je de juiste energie voor nodig. Wil jij relativerend en lachend jouw verandering inzetten? Dan nodig ik je graag uit om een afspraak te maken. Je kunt meer over mij lezen op mijn website.

Provincie Utrecht

Ambachtstraat 10
3732 CN De Bilt

Mobiel: 06 26504423
Email: adelka@vendl.nl
Website: www.vendl.nl

Vendl biedt meesterschap in provocatieve gesprekstechnieken. Provocatieve psychologie streeft ernaar om mensen zelfstandig te maken. Wat je doet is tegengas uitlokken vanuit verbinding, verwondering en met een gezonde dosis humor. Hierdoor doorbreek je vastzittende patronen.
Mijn bedrijf geeft opleidingen in de provocatieve psychologie en ik heb een psychologen praktijk in De Bilt. Daarnaast doe ik onderzoek aan de universiteit van Leuven naar humor in coaching en therapie.

Doelenstraat 18 P
3512 XJ Utrecht

Telefoon: 06 525 79 417
Email: info@viatriascoaching.nl  
Website: www.viatriascoaching.nl

Gelukkig liggen al je problemen aan de ander! Maar mocht je daar soms zomaar ineens een heel kort momentje heel eventjes aan twijfelen, dan ben ik je ideale spiegelverkoper. Kom bij mij naar jezelf kijken. Zie wat je wilt zien, wie je bent en wie je wilt zijn. Met milde humor help ik je vakkundig uit de droom. En help ik je naar een realiteit waar je alleen maar van kunt dromen. Als je nu nog aan het lezen bent, dan ben je geschikt voor mijn coaching van vrolijkheid en diepgang!

Provokant / Provocatief Pastor
Julianaweg 222
3523 XH Utrecht

Mobiel: 06 122 645 84
Email: marieke@onverwachtopgewekt.nl
Website: www.onverwachtopgewekt.nl

Kun je maar niet genieten vanwege je eigen donkere gedachten? Zit je klem in je relatie met je: vul in (baas/vriend(in)/vader/moeder/zus/broer/kind)? Zit je vast in vicieuze cirkels en zich herhalende patronen? En snak je naar een warm bad van begrip, een bevrijdende lach en licht op je pad? Gun jezelf dan een gesprek met een provocatief coach of in mijn geval: een provokant. Mijn specialisaties zijn: dilemma’s en alles wat te maken heeft met wie jij wil zijn en voor wie jij wil heten. Welkom.

Burgemeester Reigerstraat 77
3581 KP Utrecht

Mobiel: 06 50 22 8847
Email: mirjam@ReverseCoaching.nl 
Website: www.ReverseCoaching.nl

Wil jij dat nou ook? In het lichtpunt staan van al je ellende en even keihard lachen over de zin van het bestaan, dan heb je een extra reden om eens naar Utrecht te komen. Want ja daar gebeurt het. Doe je gympen aan want onderuit zakken en urenlang praten kun je vergeten! Reverse is oplossingsgericht en effectief voor iedereen die echt in beweging wil komen.

Coach/trainer Whatsnekzt
Rosmolenlaan 1A
3447 GL Woerden

Mobiel: 06 218 203 02
Email: info@whatsnekzt.nl 
Website: www.whatsnekzt.nl

Doe maar gek er zijn al normale mensen genoeg.
Wat is jouw gekte? Ben je daar al achter? Je zal zien dat je normaler bent dan je zou denken. Al jouw problemen doen niet onder aan die van je buren, familie, vrienden, van wie dan ook. Wedden! Ik ben een coach die op zoek gaat naar jouw gekte, dat gaat niet zonder slag of stoot. Ik daag je uit en maak lol, maar zal altijd rekening met je houden en er voor je zijn. Wat ik ook zeg of doe, hoe gek dat ook is, alles wat ik doe is bedoeld om jou sterker te maken.

Provincie Noord-Holland

Samsø
Oosterstraat 58
1654 JM Benningbroek

Mobiel: 06 835 67 547 
Email: thea@zininsamenwerken.nl
Website:www.beentjes-training.nl

“Als het niet werkt, is het in ieder geval leuk voor de coach”. Met een flinke kruiwagen humor, warmte en uitdaging ga ik menig cliënt te lijf. En het effect is vaak geweldig. Door de warme uitdaging gebeurt er iets bij de cliënt, hij moet lachen om zijn eigen gedoe, hij ziet de absurde reacties die hij geeft in zijn ‘probleemsituaties’ en hij voelt zich geprikkeld om verantwoordelijkheid te nemen. (En natuurlijk geldt dit ook als de cliënt een zij is). Ik vind het heerlijk om mijn visuele manier van denken in te kunnen zetten in de coaching. Ik hoor me zelf vaak zeggen: ‘oh, ik zie weer een beeld voor me’ waarna we het beeld vervolgens uitwerken in al zijn (vaak absurde) variaties. Het beeld neemt de cliënt mee naar huis en het blijft vaak een hulpmiddel. Het soort probleem doet er niet toe, of het privé of zakelijk speelt is voor mij niet belangrijk, alles waar je last van hebt is welkom bij mij, want het probleem ben jezelf. Dus neem vooral jezelf mee naar een coachingssessie.

Provincie Limburg

Mobiel: 06 215 525 81
Email: marcel@marcelthewissen.nl
Website: www.depositieveintentie.nl
Website: www.marcelthewissen.com

Ben je nog aan jouw probleem gehecht en kun je er nog geen afscheid van nemen? Miep dan niet en geniet er met volle teugen van. Ben je bereid om er iets beters voor in de plaats te krijgen en wil je niet als zielig zwak vogeltje behandeld worden, dan ben je van harte welkom voor een potje verbaal worstelen of accupunctuur zonder naalden. Als je mij tenminste durft te bellen…