CoachCadeau

CoachCadeau

Bestellen

Mail ons en bestel de CoachCadeaubon.

Graag ontvangen wij van u:

  • Uw voor- en achternaam
  • Uw adresgegevens of die van het bedrijf of persoon waar de CoachCadeaubon naartoe gestuurd mag worden
  • Uw telefoonnummer
  • Uw e-mailadres

Provocatief coachen met Gerrit-Jan

Soms hebben problemen een andere aanpak nodig dan dat je gewend bent. Als er geen beweging zit in het oplossen van een probleem, kun je met Provocatief Coachen een andere benadering toepassen. Gerrit-Jan kan met zijn humor doorspekte verrassende wendingen, compleet alle hersencellen opschudden. Er is geen ontkomen aan zijn No Nonsense wijze van coaching waarbij er maar één doel is voor Gerrit-Jan en dat is dat jij een gelukkiger mens kan worden die zaken accepteert zoals ze zijn óf waarbij er bij jou een mooie motivatie komt om écht te veranderen.

Één van onze provocatief coaches Ingeborg van der Oord laat in onderstaand filmpje zien hoe je met humor en warmte een probleem kunt oplossen. En zoals Ingeborg haar stijl heeft, zo heeft iedere provocatief coach weer een eigen stijl waarbij er altijd 3 factoren de boventoon voeren: Humor, warmte en uitdaging!

Initiatiefnemer Gerrit-Jan Achterhuis is een gecertificeerd en gediplomeerd provocatief coach met meer dan 30 jaar ervaring als trainer en coach in zowel het bedrijfsleven als ook in de gezondheidszorg. Gerrit-Jan is opgenomen in het Nederlands register provocatief coaches bij het Instituut voor Eclectische Psychologie te Nijmegen.

KvK Overijssel: 80631274
BTW nummer: NL003467937B39
Bank: NL55INGB0650499557

Contact:
Postadres:
Stockholmstraat 45
7559 JP Hengelo
Mobiel: 06 574 250 74
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© CoachCadeau / Webdesign: BCWebdesign / Monique Webdesign 2022